top of page

LUNCH TIS - FRE  11-14.00 

Ink kaffe

MARGHERITA 145:-

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika. 

 

SALAMI PICANTE145:-

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, Salami, chilihonung, oregano, friterad vitlök​​

 

 

------------

A LA CART MENY

                                             

RIVIERA OLIVES 44:- 

FOCACCIA med hemma kärnat smör 47:-

 

---------------------------------------------------------

VECKANS OST  87:- 

Veckans ost med något gott till.

  BURRATINA AL DOPPIO MENTO 125:- 

Burrata på komjölk, saltade plommon, jalapeno, brynt smör, tallkottsirap. 

VISPAD RICOTTA 85:- 

Tallkottssirap, olivolja, Calabrien-chili,  

rostad svartpeppar, friterad vitlök och salvia. Perfekt tillbehör till pizza kanterna. 

 

---------------------------------------------------------

DUBBELHAKANS SMÅTT & GOTT 218:-

Iberico pata negra, Iberico chorizo , veckans ost, mandlar, färskostkräm.

VERDURE COTTO 168:-

Säsongens grönsaker rostade i ugnen, slungade i grillat 

vitlök- och sardellsmör (eller grillat smör). Serveras med färskostkräm.

 

-----------------------------------------------------------

    PIZZA 

 

MARINARA. 144:- (+ stracciatella 45:-)

San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök.

MARGHERITA. 155:-  (+ ’Nduja 25:- )

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika. 

BIANCA VERDE 197:- 

Mozzarella, vispad ricotta, nässelpesto, färnkål 

LÖKPIZZA 187:-

Aromatiska ostar, karamelliserad lök, ramslökskapris, gräslök

ODD CHIVES 187:- 

Aromatiska ostar, husets kimchi, asiatisk korv 

IL FRANCO. 187:-

San Marzano-tomater, vitlök, schalottenlök, parmesanbreadcrumbs, gravad äggula, sardeller, jalapeño.

 

         -----------------------------------------------------------

DUBBELHAKANS TIRAMISU 65:- 

 

MASCARPONE MED APEROL RABARBER 65:-

 

Till desserten:

HEMMAGJORD LIMONCELLO 97:- /4cl

PLOMMON VIN FRÅN JAPAN 90:- /8cl

GRAPPA GUBBEN 98:- /4cl

EGOS AQUAVIT 98:- /4cl

------------------------------------------------------------

 

 

Om ni har allergier så säg till.

@Dubbelhakangbg

​​​​​

bottom of page