RIVIERA OLIVES 50:-
FOCACCIA med hemkärnat smör 50:-
---------------------------------------------------------
VECKANS OST 90:-
Veckans ost med något gott till.
BURRATINA AL DOPPIO MENTO 99:-
Burrata på komjölk, saltade plommon, jalapeno, brynt smör, plommonsirap.
VISPAD RICOTTA 85:-
Plommonsirap, olivolja, Calabrien-chili,
rostad svartpeppar, friterad vitlök och salvia. Perfekt tillbehör till pizza kanterna.
---------------------------------------------------------
DUBBELHAKANS SMÅTT & GOTT 140:-
Iberico pata negra, Iberico Salami, veckans ost, mandlar, färskostkräm.
VERDURE COTTE 105:-
Säsongens grönsaker rostade i ugnen, slungade i grillat
vitlök- och sardellsmör (eller grillat smör). Serveras med färskostkräm.
-----------------------------------------------------------
PIZZA
MARINARA. 148:- (+ Stracciatella 45:-)
San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök.
MARGHERITA. 162:- (+ ’Nduja 35:- )
San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika.
BIANCA VERDE 197:-
Mozzarella, vispad ricotta, ramslökspesto, fänkål
LÖKPIZZA 192:-
Aromatiska ostar, karamelliserad lök, Syrad silverlök - kapris, gräslök
ODD CHIVES 192:-
Aromatiska ostar, Fermenterat, hemmagjord kryddig korv
IL FRANCO. 192:-
San Marzano-tomater, vitlök, schalottenlök, parmesan-breadcrumbs, gravad äggula, sardeller, jalapeño.
BUTTER PIZZA 235:-
Havskräftor, café de paris smör, dill
-----------------------------------------------------------
DUBBELHAKANS TIRAMISU 70:-
MASCARPONE
Med Aperol kokt rabarber och pistage 70:-
AVEC:
GRAPPA MAROLO 150:-/4cl
GRAPPA SARPA DI POLI 125:-/4cl
GRAPPA GUBBEN 98:- /4cl
PLOMMON VIN FRÅN JAPAN 90:- /8cl
EGOS AQUAVIT 98:- /4cl
------------------------------------------------------------
Om ni har allergier så säg till. (Glutendeg +45:-)