RIVIERA- & NOCELLARAOLIVER 37:-
FOCACCIA 27:-
-----------------------------------------------------------
“DUBBELHAKANS ANTIPASTI” 252:-
Rekommenderas att dela på två
Dubbelhakans blandning av focaccia, dipp, kallskuret och plock.
BLÄCKFISK OCH RÄKOR 125:-
I Gremolata med sås romanesco, rostade marconamandlar
-----------------------------------------------------------
KONSERVER
YURRITA ANCHOA. Sardeller (50g) och focaccia. 119:-
YURRITA BOQUERON. Syrade sardiner (50g) och focaccia 119:-
-----------------------------------------------------------
OST
BURRATINA AL DOPPIO MENTO 118:-
Komjölksburrata, blodapelsin,
fermenterad mangold, chilihonung,
svartpeppar och olivolja.
SMOOTHER OPERATOR 68:-
En krämig vitmögelost i världsklass
från våra grannar på Cityysteriet,
kvittenmarmelad.
-----------------------------------------------------------
KALLSKURET
PROSCIUTTO DI PARMA 24m 78:-
MORTADELLA E STRACCIATELLA 78:-
SALAMI FINOCCHIO 68:-
VEDELDADE OCH PICKLADE GRÖNSAKER 68:-.
-----------------------------------------------------------
DIPP TILL PIZZAKANTER
ELLER I SIN EGEN RÄTT
VISPAD RICOTTA 85:-
Tallkottssirap, olivolja, Calabrien-chilis,
rostad svartpeppar, friterad vitlök
och salvia.
-----------------------------------------------------------
PIZZA
MARINARA. 133:-
San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök.
MARGHERITA. 148:-
San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika.
BUTTER PIZZA. 277:-
Hackade havskräftsstjärtar, rejäla mängder smör, syrad grädde,
persilja, rosmarin, dill.
SALAMI PICANTE. 187:-
San marzano tomater, fior di latte, parmesan, siciliansk het korv, oregano, chilihonung.
BIANCA VERDE. 187:-
Ricotta, och ricotta sarde, fior di latte, pistage- och nässelpesto, spenat, picklad gurka, brännässlor.
KIMCHI GUANCIALE. 194:-
San Marzano-tomater, parmesan, kimchi, guanciale, thaibasilika
-----------------------------------------------------------
DESSERT
KARAMELLISERAD VANILJGLASS 85:-
Glasrabarber, Aperol.
YUZU- OCH MELONSORBET 65:-
Kanderad jalapeño