LUNCH TIS - FRE 11-14.00
Ink kaffe
MARGHERITA 145:-
San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika.
SALAMI PICANTE145:-
San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, Salami, chilihonung, oregano, friterad vitlök
------------
A LA CART MENY
RIVIERA OLIVES 44:-
FOCACCIA med hemma kärnat smör 47:-
---------------------------------------------------------
VECKANS OST 87:-
Veckans ost med något gott till.
BURRATINA AL DOPPIO MENTO 125:-
Burrata på komjölk, saltade plommon, jalapeno, brynt smör, tallkottsirap.
VISPAD RICOTTA 85:-
Tallkottssirap, olivolja, Calabrien-chili,
rostad svartpeppar, friterad vitlök och salvia. Perfekt tillbehör till pizza kanterna.
---------------------------------------------------------
DUBBELHAKANS SMÅTT & GOTT 218:-
Iberico pata negra, Iberico chorizo , veckans ost, mandlar, färskostkräm.
VERDURE COTTO 168:-
Säsongens grönsaker rostade i ugnen, slungade i grillat
vitlök- och sardellsmör (eller grillat smör). Serveras med färskostkräm.
-----------------------------------------------------------
PIZZA
MARINARA. 144:- (+ stracciatella 45:-)
San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök.
MARGHERITA. 155:- (+ ’Nduja 25:- )
San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika.
BIANCA VERDE 197:-
Mozzarella, vispad ricotta, nässelpesto, färnkål
LÖKPIZZA 187:-
Aromatiska ostar, karamelliserad lök, ramslökskapris, gräslök
ODD CHIVES 187:-
Aromatiska ostar, husets kimchi, asiatisk korv
IL FRANCO. 187:-
San Marzano-tomater, vitlök, schalottenlök, parmesanbreadcrumbs, gravad äggula, sardeller, jalapeño.
-----------------------------------------------------------
DUBBELHAKANS TIRAMISU 65:-
MASCARPONE MED APEROL RABARBER 65:-
Till desserten:
HEMMAGJORD LIMONCELLO 97:- /4cl
PLOMMON VIN FRÅN JAPAN 90:- /8cl
GRAPPA GUBBEN 98:- /4cl
EGOS AQUAVIT 98:- /4cl
------------------------------------------------------------
Om ni har allergier så säg till.
@Dubbelhakangbg