top of page

RIVIERA- & NOCELLARAOLIVER 37:- 

FOCACCIA 27:-

-----------------------------------------------------------

“DUBBELHAKANS ANTIPASTI” 252:-

Rekommenderas att dela på två

Dubbelhakans blandning av focaccia, dipp, kallskuret och plock.

 

BLÄCKFISK OCH RÄKOR 125:-

I Gremolata med sås romanesco, rostade marconamandlar

-----------------------------------------------------------

KONSERVER 

YURRITA ANCHOA. Sardeller (50g) och focaccia. 119:- 

YURRITA BOQUERON. Syrade sardiner (50g) och focaccia 119:-  

-----------------------------------------------------------

OST

BURRATINA AL DOPPIO MENTO 118:- 

Komjölksburrata, blodapelsin,  

fermenterad mangold, chilihonung,  

svartpeppar och olivolja. 

 

SMOOTHER OPERATOR 68:- 

En krämig vitmögelost i världsklass  

från våra grannar på Cityysteriet,  

kvittenmarmelad. 

-----------------------------------------------------------

KALLSKURET 

PROSCIUTTO DI PARMA 24m 78:- 

MORTADELLA  E STRACCIATELLA 78:-

SALAMI FINOCCHIO 68:- 

VEDELDADE OCH PICKLADE GRÖNSAKER 68:-.

-----------------------------------------------------------

DIPP TILL PIZZAKANTER 

ELLER  I SIN EGEN RÄTT

 

VISPAD RICOTTA 85:-  

Tallkottssirap, olivolja, Calabrien-chilis,  

rostad svartpeppar, friterad vitlök  

och salvia. 

-----------------------------------------------------------

PIZZA 

MARINARA. 133:- 

San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök. 

MARGHERITA. 148:- 

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika. 

BUTTER PIZZA. 277:- 

Hackade havskräftsstjärtar, rejäla mängder smör, syrad grädde,  

persilja, rosmarin, dill. 

SALAMI PICANTE. 187:- 

San marzano tomater, fior di latte, parmesan, siciliansk het korv, oregano, chilihonung. 

BIANCA VERDE. 187:- 

Ricotta, och ricotta sarde, fior di latte, pistage- och nässelpesto, spenat, picklad gurka, brännässlor. 

KIMCHI GUANCIALE. 194:- 

San Marzano-tomater, parmesan, kimchi, guanciale, thaibasilika 

-----------------------------------------------------------

DESSERT 

KARAMELLISERAD VANILJGLASS 85:- 

Glasrabarber, Aperol. 

YUZU- OCH MELONSORBET 65:- 

Kanderad jalapeño

bottom of page