top of page

RIVIERA OLIVES 50:-

FOCACCIA med hemkärnat smör 50:-

 

---------------------------------------------------------

VECKANS OST  90:- 

Veckans ost med något gott till.

  BURRATINA AL DOPPIO MENTO 99:- 

Burrata på komjölk, saltade plommon, jalapeno, brynt smör, plommonsirap. 

VISPAD RICOTTA 85:- 

Plommonsirap, olivolja, Calabrien-chili,  

rostad svartpeppar, friterad vitlök och salvia. Perfekt tillbehör till pizza kanterna. 

 

---------------------------------------------------------

DUBBELHAKANS SMÅTT & GOTT 140:-

Iberico pata negra, Iberico Salami, veckans ost, mandlar, färskostkräm.

VERDURE COTTE 105:-

Säsongens grönsaker rostade i ugnen, slungade i grillat 

vitlök- och sardellsmör (eller grillat smör). Serveras med färskostkräm.

 

-----------------------------------------------------------

    PIZZA 

 

MARINARA. 148:- (+ Stracciatella 45:-)

San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök.

MARGHERITA. 162:-  (+ ’Nduja 35:- )

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika. 

BIANCA VERDE 197:- 

Mozzarella, vispad ricotta, ramslökspesto, fänkål

LÖKPIZZA 192:-

Aromatiska ostar, karamelliserad lök, Syrad silverlök - kapris, gräslök

ODD CHIVES 192:- 

Aromatiska ostar, Fermenterat, hemmagjord kryddig korv 

IL FRANCO. 192:-

San Marzano-tomater, vitlök, schalottenlök, parmesan-breadcrumbs, gravad äggula, sardeller, jalapeño.

BUTTER PIZZA 235:-

Havskräftor, café de paris smör, dill 

 

         -----------------------------------------------------------

 

DUBBELHAKANS TIRAMISU 70:- 

 

MASCARPONE 

Med Aperol kokt rabarber och pistage 70:-

 

 

AVEC:

GRAPPA MAROLO 150:-/4cl

GRAPPA SARPA DI POLI 125:-/4cl

GRAPPA GUBBEN 98:- /4cl

 

PLOMMON VIN FRÅN JAPAN 90:- /8cl

EGOS AQUAVIT 98:- /4cl

------------------------------------------------------------

 

 

Om ni har allergier så säg till. (Glutendeg +45:-)

bottom of page