top of page

MENY!

RIVIERA- & NOCELLARA OLIVES 37:- 

FOCACCIA 27:-

 

DUBBELHAKANS SMÅTT & GOTT 198:-

Iberico pata negra, Porchetta, Efter glöd, Focaccia 

 

PICKELS & UGNSROSTADE PRIMÖRER 168:-

Säsongens grönsaker rostade i ugnen, slungade i grillat vitlök- och sardellsmör.

Serveras med Ricotta Sardo, Gremolata. 

 

CANTABRIA BOQUERONES.

Syrade sardeller och focaccia 95:-  

 

BURRATINA AL DOPPIO MENTO 118:- 

Komjölksburrata, Saltade Plommon,

jalapeno, Brynt Smör, Tallkottssirapp. 

 

VECKANS OST  87:- 

Veckans ost med något gott till.

 

VISPAD RICOTTA 85:- 

PERFETTO TILL PIZZA KANTERNA ELLER FOCACCIA  

Tallkottssirap, olivolja, Calabrien-chili,  

rostad svartpeppar, friterad vitlök och salvia. 

-----------------------------------------------------------

 

PIZZA 

MARINARA. 133:- 

San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök, chili. 

MARGHERITA. 155:- 

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika. 

SALAMI PICANTE. 187:- 

San marzano-tomater, fior di latte, parmesan, siciliansk het korv,

oregano, chilihonung. 

POLLO GRASSO. 187:- 

Wrångebäck ost, potatis, vitlök, kyckling krisp, lardo, rosmarin

IL FRANCO. 175:-

San Marzano-tomater, vitlök, schalottenlök, parmesanbreadcrumbs,

gravad äggula, sardeller, chili.

-----------------------------------------------------------

 

DESSERT 

 

DUBBELHAKANS TIRAMISU 85:- 

 

WHITE PEACH & CREAM 85:- 

Vaniljkokta persikor, citron mascarpone, pistage crunch

SET MENY STÖRRE GRUPPER 340:- Min 10p

Låt oss bestämma vad vi vill att en kväll på dubbelhakan ska innehålla.

Kvällens kallskuret, Kvällens grönsaker, Dipp till pizzakanter, Ost

Kökets val av pizza

Kvällens dessert.

800:- med vinpaket

bottom of page