top of page

 

LUNCH TIS-FRE

11.30-13.30

MARGHERITA PORTAFOGLIO 119:- 

San Marzano-tomater, fior di latte, parmesan, olivolja, basilika. ( Vikt Napolitansk pizza )

 

NEW YORK STYLE PIZZA SANDWICH 145:-

Vitlökssmör, taleggio, tomatsås, polpette, ruccola, parmesan bread crumbs

ROASTED PEPPERS PIZZA SANDWICH 145:-

Vedeldad röd paprika, spenat, ramslökspesto, parmesan bread crumbs

-------

A LA CART!

ONS-FRE 17-22.00

LÖRDAG 12-22.00

SÖNDAG 12-16.00

RIVIERA- & NOCELLARAOLIVER 37:- 

FOCACCIA 27:-

-----------------------------------------------------------

“DUBBELHAKANS ANTIPASTI” 252:-

Rekommenderas att dela på två

Dubbelhakans blandning av focaccia, dipp, kallskuret och plock.

SVENSK BLÄCKFISK  125:-

Med gremolata,  romesco och rostade marconamandlar

UGNSROSTADE PRIMÖRER 149:-

Säsongens grönsaker rostade i ugnen, slungade i grillat vitlök- och sardellsmör. Serveras med svensk färsk getost.
-----------------------------------------------------------

ANCHOA. Sardeller (50g) och focaccia. 119:- 

BOQUERONES. Syrade sardiner (50g) och focaccia 119:-  

-----------------------------------------------------------

BURRATINA AL DOPPIO MENTO 118:- 

Komjölksburrata, apelsin, nektarin, äpple,

ramslök, chilihonung,  

svartpeppar och olivolja. 

 

VECKANS OST  88:- 

Veckans ost med något gott till.

-----------------------------------------------------------

  VISPAD RICOTTA 85:-  

Tallkottssirap, olivolja, Calabrien-chili,  

rostad svartpeppar, friterad vitlök  

och salvia. 

-----------------------------------------------------------

PIZZA 

MARINARA. 133:- 

San Marzano-tomater, olivolja, oregano, vitlök. 

MARGHERITA. 155:- 

San Marzano-tomater, fior di latte, pecorino, olivolja, basilika. 

BUTTER PIZZA. 277:- 

Hackade havskräftstjärtar, rejäla mängder smör, syrad grädde,  

örter, chili och vitlök. 

SALAMI PICANTE. 187:- 

San marzano-tomater, fior di latte, pecorino, siciliansk het korv, oregano, chilihonung. 

BIANCA VERDE. 187:- 

Ricotta, ricotta sarde, fior di latte, pistage- och ramslökspesto, spenat, picklad gurka. 

QUATTRO FORMAGGI. 194:- 

Tallegio, gorgonzola, pecorino, fior di latte, basilika och gremolata.

IL FRANCO. 175:-

San Marzano-tomater, vitlök, schalottenlök, parmesanbreadcrumbs, gravad äggula, sardeller, chili.

-----------------------------------------------------------

DESSERT 

DUBBELHAKANS TIRAMISU 65:- 

 

TUTTI FRUTTI-SORBET 65:- 

Med ugnsrostad marshmallow

SET MENY 395:- Min 2p

Låt oss bestämma vad vi vill att en kväll på dubbelhakan ska innehålla.

Kvällens kallskuret, Kvällens grönsaker, Dipp till pizzakanter, Ost

Kökets val av pizza

Kvällens dessert.

+ vin såklart!

bottom of page